Voor verenigingen

Wie staat er in zijn vrije tijd achter de bar, voert bestuurstaken uit of schrijft voor het clubblad? Vrijwilligers natuurlijk. Onmisbaar voor iedere sportvereniging. Bij de administratieve en organisatorische taken is de invulling vaak lastiger. Smashing helpt je tennisvereniging graag.

Wij zijn begonnen als tennisschool die voor verschillende tennisverenigingen en locaties tennistrainingen aanbied. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een tennisschool met: +10 verenigingen voor training, twee verenigingen met horeca gelegenheid, twee blaashallen bij verenigingen en een online winkel met twee fysieke locaties voor tennismateriaal. De mogelijkheden zijn dus eindeloos!


Wat kan Smashing voor jouw vereniging doen?

  • Smashing verzorgt tennistrainingen. Valt de trainer uit door ziekte? Ons probleem, wij zorgen voor vervanging.
  • Smashing begeleidt en stuurt de tennistrainer aan. Jouw vereniging heeft dus altijd een trainer van hoge kwaliteit, die zichzelf voortdurend verbetert.
  • Smashing verzorgt de inschrijving voor trainingen, de indeling en het trainingswekenschema.
  • Smashing verzorgt de financiële administratie. De facturering aan iedereen die training volgt nemen wij dus voor onze rekening.
  • Smashing verzorgt de loonadministratie: wij regelen de uitbetaling van de trainers.
  • Smashing verzorgt allerlei leuke activiteiten, zoals scholentennis (ter bevordering van het aantal jeugdleden), clinics en themadagen.
  • Een vast contactpersoon vanuit Smashing voert jaarlijks overleg met je vereniging. Zo zorgen we dat de organisatie van de trainingen en andere zaken soepel verlopen en jij je handen vrijhoudt om zelf een balletje te slaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vereniging? Neem dan contact op met ons via info@smashing.nl of bel naar 050 – 750 15 40.