Plan 1.5 Heerenveen

Komend winterseizoen zijn er veranderingen in het banenschema voor een optimale verdeling. Dit omdat tennisschool Heerenveen meer tennistrainingen zal gaan geven aangezien de blaashal bij tennisvereniging Ten Woude er vanaf komend seizoen niet meer staat. Wij doen dit in overleg met alle vaste huurders en hopen voor iedereen een geschikt moment te vinden.

Wij zijn bereikbaar e-mail via info@smashing.nl en telefonisch op 050 – 750 15.


Beschikbare banen & tarieven

Tarieven
Onderstaand de tarieven voor de baanhuur 2020-2021. De tarieven zijn op basis van 30 weken huur. Als je op aanvraag van Smashing van huurmoment wisselt ontvang je het eerste jaar 15% korting op dit tarief.

  • Maandag tot en met vrijdag tot 15:00 uur is € 604,- per uur
  • Maandag tot en met vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur is € 727,- per uur
  • Maandag tot en met vrijdag na 22:00 uur is € 604,- per uur
  • Zaterdag en zondag tot 12:00 uur is € 525,- per uur
  • Zaterdag en zondag van 19:00 tot 22:00 uur is € 604,- per uur

Beschikbare banen
Onderstaand het huuroverzicht: de groene vakken zijn beschikbare banen, oranje vakken zijn beschikbaar banen mits er voldoende huuraanvragen zijn en rode vakken zijn niet beschikbare banen. Klik hier om het huuroverzicht inclusief tarieven te bekijken en te downloaden.


Huurmoment aanvragen

Vul onderstaand formulier in om een huurmoment aan te vragen.

Gegevens huuraanvraag


Persoonlijke gegevens

Bij het aanvragen van een huurmoment geeft u toestemming aan Smashing voor het verwerken van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met de privacyverklaring van Smashing. Deze kunt u vinden op www.smashing.nl/privacy of zullen u op uw verzoek ter hand gesteld worden.