Tennishal de Bontekoe

Je kan direct online een baan reserveren via smashing.baanreserveren.nl of telefonisch via 050 – 750 15 40.

Tennishal de Bontekoe beschikt over 4 indoor tapijt tennisbanen en een gezellige horeca gelegenheid! Ons adres is Magere weide 2 te Leeuwarden.


Vaste baanhuur tennis 2021- 2022

De vaste baanhuur is van maandag 20 september 2021 tot en met zondag 3 april 2022. Wij zijn gesloten op eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag. Als vaste huurder op deze dagen kan u dus niet tennissen. Ter compensatie kan u op een ander moment kosteloos een tennisbaan huren. Deze kan u zelf reserveren via het online reserveringssysteem, het tegoed wordt automatisch ingezet. Natuurlijk kan dit ook bij ons aan de bar.


Dalurenabonnement tennishal de Bontekoe

Met het dalurenabonnement tennishal de Bontekoe mag je van oktober tot en met maart onbeperkt tennissen in tennishal de Bontekoe van 9:00 tot 17:00 uur op beschikbare banen, ook in het weekend. Je kan tot 48 uur van te voren een tennisbaan reserveren in ons online reserveringssysteem.

Je kan het het dalurenabonnement direct aanvragen via onderstaand aanvraag formulier of telefonisch op maandag tot en met woensdag van 9:00 - 17:00 uur via 050 - 750 15 40.

Tarieven dalurenabonnement tennishal de Bontekoe 2020 - 2021
* Voor leden van LTV de Bontekoe € 265,-
* Prijs niet leden € 424,-

Betalingswijze
Het dalurenabonnement tennishal de Bontekoe kan per eenmalige factuur of per automatische incasso voldaan worden. De automatische incasso wordt in 6 termijnen (oktober tot en met maart) afgeschreven, bij aanmeldingen na 1 oktober wordt 5 termijnen (november tot en met maart) gehanteerd.

De aanvraag wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen. Je ontvangt per e-mail de inloggegevens voor het online reserveringssysteem.


Gegevens abonnementhouder


Betalingswijze dalurenabonnement


Studententennis

In de winterperiode (oktober t/m maart) gaan de tennisactiviteiten voor studenten door in tennishal de Bontekoe! Hier liggen 4 tapijttennisbanen waardoor er de hele winter lekker getennist kan blijven worden. Onderstaand onze activiteiten van dit winterseizoen:

  • Dinsdag avond tennistrainingen
    Je krijgt 60 minuten tennistraining in groepen tot 12 personen op 2 tennisbanen door een professionele tennistrainer van Smashing. Aanmelden gaat per blok van 10 weken die gelijk loopt aan je studieweken, tijdens je vakantie is er dus geen training. Tussentijds instromen is mogelijk zolang er plek is! We starten met een Maak Kennis met Tennis cursus; 3 trainingen voor € 24,-.
  • Woensdag avond studententoss
    Er wordt voor elke avond een wedstrijdschema gemaakt waarbij je op je eigen niveau gaat tennissen! Veel ballen raken op de baan en daarna een hoop plezier en gezelligheid in Sportcafé de Bontekoe. En de prijs? Dat is € 75,- voor het hele seizoen, schrijf je later krijg je natuurlijk korting!

Aanmelden voor studententennis!