Tennishal de Bontekoe

Je kan direct online een baan reserveren via smashing.baanreserveren.nl of telefonisch via 050 – 750 15 40.

Tennishal de Bontekoe beschikt over 4 indoor tapijt tennisbanen en een gezellige horeca gelegenheid! Ons adres is Magere weide 2 te Leeuwarden.


Vaste baanhuur tennis 2019 – 2020

De vaste baanhuur is van maandag 30 september 2019 tot en met zondag 29 maart 2020. Wij zijn gesloten op eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag. Als vaste huurder op deze dagen kan u dus niet tennissen. Ter compensatie kan u op een ander moment kosteloos een tennisbaan huren. Deze kan u zelf reserveren via het online reserveringssysteem, het tegoed wordt automatisch ingezet. Natuurlijk kan dit ook bij ons aan de bar.


Dalurenabonnement tennishal de Bontekoe

Met het dalurenabonnement tennishal de Bontekoe mag je van oktober tot en met maart onbeperkt tennissen in tennishal de Bontekoe van 9:00 tot 17:00 uur op beschikbare banen, ook in het weekend. Je kan tot 48 uur van te voren een tennisbaan reserveren in ons online reserveringssysteem.

Je kan het het dalurenabonnement direct aanvragen via onderstaand aanvraag formulier of telefonisch op maandag tot en met woensdag van 9:00-17:00 uur via 050 - 750 15 40.

Tarieven dalurenabonnement tennishal de Bontekoe
* Voor leden van LTV de Bontekoe €250,-
* Prijs niet leden €400,-

Betalingswijze
Het dalurenabonnement tennishal de Bontekoe kan per eenmalige factuur of per automatische incasso voldaan worden. De automatische incasso wordt in 6 termijnen (oktober tot en met maart) afgeschreven, bij aanmeldingen na 1 oktober wordt 5 termijnen (november tot en met maart) gehanteerd.

De aanvraag wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen. Je ontvangt per e-mail de inloggegevens voor het online reserveringssysteem.


Gegevens abonnementhouder


Betalingswijze dalurenabonnement