Compensatie damesdubbelcompetitie

Op deze pagina vind je alle informatie over de compensatie voor de gemiste weken van je dalurenabonnement door de coronamaatregelen. Wij hopen dat je gezond door deze aparte tijd heen komt. Wij houden ons vast aan het zicht op een zonnig buitentennisseizoen; daar verheugen wij ons zeer op!

De baanhuur en daarbij de damesdubbelcompetitie bij LTV de Bontekoe is deze winter onrustig verlopen en er is nog geen zicht op verbetering. Elke keer na een persconferentie is het weer schakelen. Wat mag wel en wat mag niet? Wij proberen te doen wat we kunnen, maar desondanks heb je een periode geen damesdubbelcompetitie kunnen spelen. Graag vertellen wij jullie hoe wij hiermee omgaan.


Wat is de compensatiemaatregel?

Wij compenseren de helft van de periode die uitgevallen is door de coronamaatregelen. Deze compensatie zullen wij onderverdelen in:

  • Je ontvangt 50% van het compensatiebedrag als terugbetaling. Bij beide betalingsmethoden (incasso en factuur) zullen wij het compensatiebedrag terugstorten. De automatische incasso loopt gewoon door. Wij proberen de terugbetaling voor het eind van het winterseizoen af te ronden.
  • Je ontvangt 50% van het compensatie bedrag als voucher(s). Bij “voucher(s) aanvragen” vind je alle informatie over de vouchers waaruit je kan kiezen. Mocht je na 14 maart niks hebben doorgeven dan gaan wij ervan uit dat je afziet van het claimen van een voucher. Dat helpt ons natuurlijk enorm in deze financieel spannende tijd.

Voucher(s) aanvragen

Je kan tot maandag 15 maart 2021 de voucher(s) naar keuze aanvragen via onderstaand formulier. Je vindt meer informatie over de vouchers tijdens het invullen van onderstaand aanvraag formulier. Mocht je na 14 maart niks hebben doorgeven dan gaan wij ervan uit dat je afziet van het claimen van een voucher.

Contactgegevens

Vul onderstaand je contactgegevens in. Alleen een speler van de damesdubbelcompetitie bij ons bekend is kan de aanvraag voor de voucher doen.