Werken bij Smashing

Smashing is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Wij verzorgen tennis- en squashtrainingen aan meer dan 2.500 personen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Op verschillende tennis verenigingen verzorgen ook de horeca. Op dit moment zijn er bij Smashing meer dan 15 trainers en  20 horecamedewerkers in dienst. 

Ben jij in het bezit van een KNLTB A-, B- en/of C-licentie en heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden? Neem dan contact op met Jarno Goedhart, via 050 – 750 15 40 of jarnogoedhart@smashing.nl.

Wil jij werken in de horeca? Neem dan contact op met Bouke Boomsma, via 050 – 750 15 40 of boukeboomsma@smashing.nl.


Openstaande Vacatures

Tennistrainer regio Groningen

We zijn opzoek naar parttime en fulltime tennistrainers die met veel enthousiasme tennistraining geven. Je komt te werken in de regio Groningen in een team met ervaren en gemotiveerde tennistrainers. Ook organiseren wij regelmatig PO-cursussen waar je als Smashing-trainer gratis aan mag deelnemen.

Klik hier om direct vrijblijvend te solliciteren. Je kan ons ook bellen 050 – 750 15 40 of e-mailen jarnogoedhart@smashing.nl.

Horecamedewerk(st)er regio Groningen

Wij zoeken een barmedewerker/barmedewerkster voor in de weekenden. Je komt te werken bij onze sportcafés, gevestigd bij de Tennis- en Squashclub Haren en T.V. de Marsch (Paterswolde). Jij bent het visitekaartje van deze locaties en komt direct in contact met de leden/gasten. Je werkt voornamelijk zelfstandig maar tijdens evenementen en competitie werk je samen met een collega.

Klik hier om direct vrijblijvend te solliciteren. Je kan ons ook bellen 050 – 750 15 40 of e-mailen boukeboomsma@smashing.nl.

Vacature tennistrainer regio Groningen

Vul onderstaande gegeven in om te solliciteren voor tennistrainer bij Smashing in de regio Groningen
Persoonlijke gegevens


Motivatie & CV

Graag je CV in PDF format uploaden.

Vragen of opmerkingen?

Vacature horecamedewerk(st)er regio Groningen

Vul onderstaande gegeven in om te solliciteren voor horecamedewerk(st)er bij Smashing in de regio Groningen
Persoonlijke gegevens


Motivatie & CV

Graag je CV in PDF format uploaden.

Vragen of opmerkingen?