Werken bij Smashing

Smashing is altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Wij verzorgen tennis- en squashtrainingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Op verschillende tennis verenigingen verzorgen ook de horeca. Op dit moment zijn er bij Smashing meer dan 20 trainers en  12 horecamedewerkers in dienst. 

Ben jij in het bezit van een KNLTB A-, B- en/of C-licentie en heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden? Neem dan contact op met Jarno Goedhart, via 050 – 750 15 40 of jarnogoedhart@smashing.nl.

Wil jij werken in de horeca? Neem dan contact op met Bouke Boomsma, via 050 – 750 15 40 of boukeboomsma@smashing.nl.


Openstaande Vacatures


Horecamedewerker Groningen

Wij zoeken per 1 september een barmedewerker/barmedewerkster voor minimaal 20 uur tot maximaal 40 uur per week. Je komt te werken bij één van onze sportcafés, gevestigd bij de tennisvereniging TSH of T.V. de Marsch. Jij bent het visitekaartje van de locatie en komt direct in contact met de leden/gasten. Je werkt voornamelijk zelfstandig waarbij de werkzaamheden verschillen van barmedewerker tot het bereiden en uitserveren van één de daghappen.

Functie eisen

  • Je bent spontaan en enthousiast.
  • Je hebt gevoel voor gastvrijheid en een flexibele instelling.
  • Je staat er voor open om kennis op te doen over de tennisvereniging.
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar, bij voorkeur ook in het weekend (afhankelijk van het aantal uren).

Ben je 18 jaar of ouder en heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Bouke Boomsma via 050 – 750 15 40 of boukeboomsma@smashing.nl.

Horecamedewerker Heerenveen

Wij zoeken per 1 september een barmedewerker voor 6 tot 15 uur per week. Je komt te werken bij Racketcentrum Heerenveen. Jij bent het visitekaartje van de locatie en komt direct in contact met de gasten. Je werkzaamheden bestaan uit barwerk en het ontvangen van de mensen die een tennisbaan of squashbaan hebben gehuurd.

Functie eisen

  • Je bent spontaan en enthousiast.
  • Je hebt gevoel voor gastvrijheid en een flexibele instelling.
  • Je staat er voor open om kennis op te doen over de tennisvereniging.
  • Je bent 2 tot 3 dagen per week beschikbaar, bij voorkeur ook in het weekend (afhankelijk van het aantal uren).

Ben je 18 jaar of ouder en heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Bouke Boomsma via boukeboomsma@smashing.nl of bel 050 – 750 15 40.