Tennistraining & baanverhuur gaat door!

Dinsdag 13 oktober zijn er nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. In deze e-mail informeren we je zo volledig mogelijk over de consequenties van deze nieuwe maatregelen. Wij volgen hierin de protocollen van de KNLTB.

De tennistrainingen mogen binnen de nieuwe maatregelen doorgaan. Dit geldt voor jeugd en volwassen, groepen van 4 of 8 personen en trainingen binnen en buiten. Trainingsgroepen van 8 personen zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in 2 groepen van 4 spelers (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn op 2 banen en de groepen niet gemengd worden. Onze trainers zullen hier rekening mee houden.

Het vrij tennissen mag binnen de nieuwe maatregelen doorgaan. Dit geldt voor zowel enkel- en dubbelspel als voor binnen en buiten tennissen. Bij dubbelspel dient er bewust 1.5 meter afstand gehouden te worden. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand, en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS.

Klik hier voor onze coronamaatregelen en extra informatie.