Eurohotel Wintercup

Vanaf vrijdag 7 februari tot en met 9 februari wordt op de binnenbanen van de Bontekoe door Europese landenteams gespeeld om de Eurohotel Wintercup. Acht landen met de drie beste spelers onder 16 jaar tennissen tegen elkaar voor een plaats in de finale. Het beste tennis dat Europa biedt is deze dagen te zien bij de Bontekoe. Ook Nederland is van de partij.

Jessanne Boersma, manager van het Eurohotel, de naamgever van het toernooi, is blij dat zij een bijdrage kan leveren om deze topwedstrijden in Leeuwarden te kunnen houden, door middel van het onderbrengen van deze teams bij het Eurohotel. Op loopafstand, hetgeen door de landencoaches en de teams ten zeerste zal worden gewaardeerd.

Het landentoernooi wordt gespeeld in een afvalschema. Alle landen spelen op alle drie de dagen, maar er zal slechts één land als winnaar uit de strijd komen. Wil je deze topjeugdwedstrijden aanschouwen? Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en een wedstrijd te bekijken. Het Nederlands team zal de aanmoedigingen goed kunnen gebruiken!