Smashing events

Bij Smashing kan je het hele jaar door terecht voor toffe evenementen en toernooien voor kinderen en volwassenen.

Zin in een kinderfeestje, sportieve familie dag, energiek begin van een vrijgezellenfeest, sportdag met je bedrijf of school? Wij zorgen voor een te gekke clinic die volledig aansluit op je vraag! Klik hier om een clinic aan te vragen.


Lesserstoernooien

Smashing organiseert meerdere lesserstoernooien. Tijdens de lesserstoernooien staat gezelligheid voorop! Iedereen die training volgt mag aansluiten bij het lesserstoernooi bij zijn/haar vereniging. Het toernooi telt niet mee voor de KNLTB-rating.

Geef je direct op voor het lesserstoernooi bij jouw vereniging:


Zomersportweek

Tijdens de zomervakantie organiseren wij de Zomersportweek in Haren en Leeuwarden.  Alle kinderen van de basisschool zijn welkom voor vier fantastische dagen vol tennis, sport en plezier! Het programma is elke dag van 9:00 uur tot 17:00 uur, inclusief uitgebreide lunch. De kinderen kunnen tussen 8:15 – 8:45 uur gebracht worden en tot 17:30 uur opgehaald worden, in overleg zijn aangepaste tijden mogelijk.


SportStroom ITF World Tennis Tour 2020 – geannuleerd

Helaas hebben wij moeten besluiten om de Sportstroom World Tennis Tour Haren 2020 geen doorgang te laten vinden. De gemeente Groningen geeft tot 1 september 2020 géén vergunning voor een dusdanig evenement vanwege de COVID-19 pandemie. Hoe spijtig ook, gezien de aparte tijd waarin we nu even zijn beland, een verstandige beslissing. Want de veiligheid van de spelers, de vrijwilligers, de officials en van het publiek en alle aanwezigen tijdens deze week staat voorop.

Klik hier voor het hele bericht.