Smashing events

Bij Smashing kan je het hele jaar door terecht voor toffe evenementen en toernooien voor kinderen en volwassenen.

Zin in een kinderfeestje, sportieve familie dag, energiek begin van een vrijgezellenfeest, sportdag met je bedrijf of school? Wij zorgen voor een te gekke clinic die volledig aansluit op je vraag! Klik hier om een clinic aan te vragen.


Thuistraining

Wij willen jullie niet zomaar thuis laten zitten en  zullen zowel tactische, technische, mentale als fysieke tips en programma’s aanbieden delen. Zodat jullie toch bezig kunnen blijven met jullie favoriete sport! De thuistrainingen zijn ook te volgen via Instagram & Facebook.

Klik hier om naar de thuistraining pagina te gaan.


Zomersportweek

Tijdens de zomervakantie organiseren wij de Zomersportweek in Haren en Leeuwarden.  Alle kinderen van de basisschool zijn welkom voor vier fantastische dagen vol tennis, sport en plezier! Het programma is elke dag van 9:00 uur tot 17:00 uur, inclusief uitgebreide lunch. De kinderen kunnen tussen 8:15 – 8:45 uur gebracht worden en tot 17:30 uur opgehaald worden, in overleg zijn aangepaste tijden mogelijk.


SportStroom ITF World Tennis Tour 2020

De SportStroom WTT Haren 2020 vindt plaats op het park van de Tennis- en Squashclub Haren van zaterdag 22 tot en met zondag 30 augustus. Bij dit proftennis toernooi, met $ 15.000 prijzengeld per categorie, strijden 64 mannen en vrouwen om de titel in het enkel- en/of dubbelspel. Het gaat hier om de aanstormende wereldtop, waaronder een paar jonge tennistalenten uit Noord-Nederland.

Klik hier voor meer informatie.