Veel gestelde vragen

Klik op onderstaande kopje voor meer informatie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via e-mail info@smashing.nl of telefonisch 050 – 750 15 40.

 • Tennistraining

  Om tennistraining te volgen is het verplicht sportkleding, (tennis)schoenen en een tennisracket te hebben. Een tennisracket mag je de eerste trainingen altijd lenen. De tennistrainer kan je hierin het beste advies geven. Afhankelijk van de periode kan een lidmaatschap van de vereniging ook verplicht zijn.

  Klik hier voor alle informatie.

  Aan het begin van een zomerseizoen zijn er mogelijkheden voor de cursus Maak Kennis Met Tennis. Dit zijn 4 lessen voor een reduceert tarief. Je maakt vrijblijvend kennis met tennis, een lidmaatschap is niet verplicht. Een proeftraining is soms mogelijk als er na het maken van de indeling nog een plek beschikbaar is in een passende trainingsgroep.
  Het is mogelijk om privé trainingen te volgen. Per e-mail naar info@smashing.nl of telefonisch 050 – 750 15 40 kan contact met ons opgenomen met wensen. Wij kijken dan of er een trainer en baan beschikbaar is om één of meerdere privélessen in te plannen. Klik hier voor meer informatie.
  Tijdens het zomerseizoen het verplicht lid te zijn van de vereniging. TSC Kardinge is een trainingslocatie waarvoor dit niet geldt.
  Ga naar de site van de vereniging en neem contact op met de ledenadministratie. De hoogte van de jaarlijkse contributie en de eenmalige inschrijfkosten staan hier ook vaak bij vermeld.
  Het tennisjaar kent twee seizoenen: het zomerseizoen en het winterseizoen. Het zomerseizoen loopt van eind maart/ begin april tot en met eind september/ begin oktober. Het winterseizoen loopt van begin oktober tot en met eind maart. Elk seizoen kent zijn eigen trainingswekenschema en deze is te vinden op www.smashing.nl/tennis/tennisclubs/. De trainingen worden gegeven op een vaste dag en vast tijdstip in een vaste groep op een vaste locatie.
  De inschrijving voor trainingen verloopt voorafgaand aan het seizoen via ons online portal mijn.smashing.nl. Klik hier voor meer informatie over mijn.smashing.
  Voorkeuren en verhinderingen kunnen vermeld worden in het opmerkingenveld in mijn.smashing.nl. De tennistrainer zal zoveel mogelijk rekening houden met de opmerkingen bij het maken van de indeling.
  De trainingen kunnen per maandelijkse automatische incasso of factuur betaald worden. Bij het inschrijven via mijn.smashing.nl kan je een voorkeur aangeven.
  Bij ons kan als betaalwijze gekozen worden voor eenmalig per factuur. Deze factuur ontvangt u per e-mail en kan door de deelnemer zelf gedeclareerd worden bij Stichting Leergeld/ Jeugdsportfonds.
  De indeling en het trainingsschema is te vinden op je verenigingspagina. Klik hier en daarna op je vereniging.
  Uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de eerste training wordt de indeling gecommuniceerd. Je ontvangt een e-mail als de indeling online staat. De indeling en het trainingswekenschema staan vermeld bij je tennisvereniging op www.smashing.nl/tennis/tennisclubs/.
  De trainingsgroepen worden ingedeeld op niveau, leeftijd en beschikbaarheid.
  Tenniskids is door de KNLTB ontwikkeld en is dé manier voor kinderen tot en met 12 jaar op een leuke manier te leren tennissen. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd razendsnel tennissen! Klik hier voor meer informatie.
  Of de training door kan gaan i.v.m. de weersomstandigheden kan alleen door de trainer zelf ter plekke worden besloten. De trainer zelf zal zijn lessers zo snel mogelijk op de hoogte brengen als de les niet door kan gaan
  Afmelden voor een training kan via de contactgegevens van de trainer. Mocht je deze niet hebben, dan kan er een e-mail gestuurd worden of gebeld worden naar info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.
  Voor een blessure opgelopen gedurende een trainingsseizoen hebben wij een blessureregeling. Deze houdt in dat we de helft van de gemiste lessen door de blessure aan het einde van het seizoen restitueren. Voor alle informatie zie het trainingsreglement.
  Voor het opzeggen van het lidmaatschap verwijzen wij door naar de vereniging zelf. Wij gaan alleen gaan over de tennistrainingen.
 • Tennis- of squashbaan huren

  Je kan online reserveren via smashing.baanreserveren.nl of telefonisch een baan reserveren via 050 – 750 15 40. Het is verplicht eenmalig een account aan te maken voor het online reserveringssysteem.
  Online reserveren:
  1. Als je bent ingelogd in het online reserveringssysteem selecteer je links boven op welke locatie en wat voor baan je wil reserveren.
  2. Klik links in het midden op de gewenste datum.
  3. Selecteer hierna je gewenste tijd en baan, is deze niet meer beschikbaar kan je een andere tijd kiezen.
  4. Vul de gegevens van je medespeler in en klik op "Verder".
  5. Controleer de gegevens en druk op "Bevestigen". Een bevestiging van je reservering wordt naar je e-mailadres gestuurd.
  Je kan bij Smashing op 5 locaties een tennisbaan huren en op 2 locaties een squashbaan.

  TSC Kardinge
  Het hele jaar door te reserveren. Kardingeplein 1 te Groningen.
  6 gravel tennisbanen, 5 indoor tennisbanen en 9 squashbanen.

  De Marschhal
  In de winter periode te reserveren. Hooiweg 196a te Paterswolde.
  3 Smashcourt banen in een blaashal.

  Tjardahal
  In de winterperiode te reserveren. Heerdenpad 9 te Groningen.
  3 kunstgrasbanen in een blaashal.

  Racketcentrum Heerenveen
  Het hele jaar door te reserveren. Heremaweg 20a te Heerenveen.
  4 tapijttennisbanen en 2 squashbanen.

  Tennishal de Bontekoe
  Het hele jaar door te reserveren. Magere weide 2 te Leeuwarden.
  4 tapijttennisbanen.

  Een reservering is te annuleren door op de reservering te gaan staan in het online reserveringssysteem en dan op annuleren te klikken. Als de annulering binnen 30 minuten na het doen van de reservering gedaan wordt of 24 uur voor aanvang van de gereserveerde baan dan krijg je automatisch een token toegekend om gratis een nieuwen reservering te maken (mits er kosten zijn gemaakt voor de reservering). Wil je een baan minder dan 24 uur voor aanvang reserveren moet je telefonisch contact opnemen met 050 – 750 15 40.
  Een vaste tennisbaan huren is mogelijk! Aanvragen kan per e-mail info@smashing.nl of telefonisch 050 – 750 15 40.
  Tennis- en squashmateriaal is verkrijgbaar in de Smashing shops bij de Tennis- en Squashclub te Haren en bij TV De Marsch te Paterswolde. Ook is het mogelijk materiaal te bestellen via www.smashing.shop. In Sportcentrum Kardinge is materiaal te huur via de balie van het Sportcentrum en de winkel daar AV sport.
 • Smashing.shop

  Smashing.shop Haren
  @Tennis- en squashclub Haren
  Oosterweg 86, 9751 PK te Haren
  Openingstijden
  Maandag tot en met donderdag: 9:00 – 12:30 uur & 17:00 – 21:00 uur
  Vrijdag, zaterdag en zondag: 9:00 – 19:00 uur
  Smashing.shop Paterswolde
  @T.V. de Marsch
  Hooiweg 196A, 9765EM te Paterswolde
  Openingstijden
  Maandag tot en met vrijdag: 9:00 – 12:00 uur & 18:00 – 21:00 uur
  Zaterdag en zondag: 9:00 – 12:00 uur
  Je kan je racket bij een van onze fysieke locaties inleveren.
  Je kan bij ons ook kleding bestellen en laten bedrukken. Voor meer informatie neem contact met ons via e-mail info@smashing.nl of telefonisch 050 – 750 15 40.
 • Privacyverklaring

  Dit is te vinden in onze privacyverklaring. Klik hier om de privacyverklaring te bekijken.