Golferij Eelde

Golf is voor iedereen en dat bewijzen we bij de Golferij Eelde – Groningen. Van golfles en -toernooien tot een leuke clinic en een dagje golf; alles is hier mogelijk! Je kan bij ons golfen zonder GVB of baanpermissie. Iedereen is van harte welkom!

Golferij Eelde – Groningen is dé locatie in Noord-Nederland om op een laagdrempelige manier kennis te maken met golf. Voor de geoefende golfer is het een perfecte oefencentrum om je slagen op de driving range, in de zandbunkers of de putting greens te verbeteren. Volop uitdagingen voor iedereen!


Accommodatie

Wij zijn de enige locatie in Groningen met een verlichte en gedeeltelijk overdekte driving range van 175 meter. Verder beschikken wij over 5 par 3 holes, diverse bunkers, een verlichte putting greens, een golfshop en een gezellig café. Een prachtige locatie op slechts 15 minuten rijden van Groningen.


Clinics en bedrijfsuitjes

Wel eens gedacht aan een golfclinic met je vrienden of familie of ben je nog opzoek naar die ene leuke activiteit voor een bedrijfsuitje? Een dagje uit, die naar eigen indeling is in te vullen. Golfen onder begeleiding van een professional en daarna lopen op de 5 holes, borrelen of misschien wel een Italiaans buffet of BBQ. Het is allemaal mogelijk bij de Golferij. Heb je vragen over de mogelijkheden omdat je misschien wel een bijzondere vraag hebt, neem dan gerust contact op met de Golferij via het mailadres info@golferij.nl.


Dag- en jaarkaart

Bij de Golferij kun je langskomen om een keer af te slaan, te putten, de 5 holes te lopen of alles te gaan doen. Hiervoor hoef je geen jaarkaart van de Golferij af te sluiten, maar koop je een dagkaart. Zonder te reserveren kun je langskomen.