Train het hele jaar door!

De inschrijving voor de wintertrainingen bij jouw Smashing vereniging staat nu open! Wil jij vanaf oktober training volgen? Schrijf je dan snel in via mijn.smashing.nl

Om in te kunnen schrijven voor de tennistrainingen is het nodig om in te loggen op mijn.smashing.nl. Als je eerder training hebt gevolgd bij Smashing heb je een account in mijn.smashing.nl; voor elk gezinslid is er een aparte account. Dit zodat alle gegevens bij de inschrijving altijd kloppen (leeftijd, niveau, betalingswijze) en de trainers iedereen direct goed kunnen indelen.


Meer informatie over de tennistrainingen

In mijn.smashing.nl vind je alle trainingsmogelijkheden en bijbehorende tarieven. Ga naar je verenigingspagina om het trainingswekenschema en verdere informatie betreft de vereniging te bekijken.

Als je 2 keer per week wilt trainen kun je dat ook aangeven en geven wij 10% korting op het 2e trainingsmoment. De korting geldt alleen bij groepstrainingen en geldt niet bij gesubsidieerde selectietrainingen.


Maak Kennis met Tennis

Smashing biedt junioren en volwassenen de kans om kennis te maken met tennis via de cursus: Maak Kennis Met Tennis (MKMT)! Helemaal vrijblijvend, zonder lid te worden. Hieronder kun je zien of er een kennismakingscursus gaat starten bij jouw vereniging en je kunt je direct inschrijven.

Na de cursus beslis je of je de nieuwe clubkampioen wilt worden en training neemt. Benieuwd wanneer alle tennistrainingen worden gegeven? Klik op je tennisvereniging voor het trainingswekenschema. Je hoeft tijdens MKMT geen lid te zijn van de tennisvereniging. Als je daarna doorgaat, is het verplicht om lid te worden van de vereniging.


Inschrijven voor Maak Kennis met Tennis

Kies de vereniging waar jij graag MKMT wil volgen. Je krijgt direct alle informatie over MKMT bij deze vereniging te zien en kan daarna direct inschrijven.