Compensatie tennistrainingen

Op deze pagina vind je alle informatie over de compensatie voor het uitvallen van de tennistraining(en) door de coronamaatregelen. Wij hopen dat je gezond door deze aparte tijd heen komt. Wij houden ons vast aan het zicht op een zonnig buitentennisseizoen; daar verheugen wij ons zeer op!

De trainingen bij TSC Kardinge zijn deze winter onrustig verlopen en er is nog geen zicht op verbetering. Elke keer na een persconferentie is het weer schakelen. Wat mag wel en wat mag niet? Wij proberen te doen wat we kunnen om trainingen door te laten gaan. Desondanks zijn er trainingen volledig uitgevallen, de aangepaste momenten zien wij als gegeven training. Graag vertellen wij jullie hoe we omgaan met de uitgevallen trainingen.


Wat is de compensatiemaatregel?

Wij compenseren de helft van de trainingen die uitgevallen zijn door de coronamaatregelen. Deze compensatie zullen wij onderverdelen in:

  • Je ontvangt 50% van het compensatiebedrag als terugbetaling. Bij beide betalingsmethoden (factuur en incasso) zullen wij het compensatiebedrag terugstorten. De automatische incasso loopt gewoon door tot en met april 2021. Wij proberen de terugbetaling voor het eind van het winterseizoen af te ronden.
  • Je ontvangt 50% van het compensatie bedrag als voucher(s). Bij “voucher(s) aanvragen” vind je alle informatie over de vouchers waaruit je kan kiezen. Mocht je na 14 maart niks hebben doorgeven dan gaan wij ervan uit dat je afziet van het claimen van een voucher. Dat helpt ons natuurlijk enorm in deze financieel spannende tijd.

Voucher(s) aanvragen

Je kan tot maandag 15 maart 2021 de voucher(s) naar keuze aanvragen via onderstaand formulier. Je vindt meer informatie over de vouchers tijdens het invullen van onderstaand aanvraag formulier. Mocht je na 14 maart niks hebben doorgeven dan gaan wij ervan uit dat je afziet van het claimen van een voucher.

Contactgegevens

Vul onderstaand je contactgegevens in. Je kan voor alle lessers uit je huishouden in één keer de aanvraag voor de voucher(s) doen. Een e-mailadres is slechts één keer te gebruiken.