Locaties

Smashing is meer dan een tennisschool. Wij beheren verschillende locaties waar je kan tennissen, squashen of golfen. Voor en na het sporten kan je terecht in onze sportcafés.

Tennis- en squash
Het hele jaar door kan je terecht bij Tennis Squash Centrum KardingeRacketcentrum Heerenveen en Tennishal de Bontekoe om te tennissen en/of te squashen. In oktober tot en met maart kan je in de Marschhal en de Tjardahal een tennisbaan reserveren. Een baan reserveren kan via smashing.baanreserveren.nl. Wil je liever een vaste baan huren? Neem dan contact met ons op via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.

Golfen
De Golferij is de enige locatie in Groningen met een verlichte en gedeeltelijk overdekte driving range van 175 meter. Verder beschikken wij over 5 par 3 holes, diverse bunkers, een verlichte putting greens, een golfshop en een gezellig café. Een prachtige locatie op slechts 15 minuten rijden van Groningen.

Sportcafés
Het is niet alleen mogelijk gezellig een drankje of hapje te nuttigen in onze sportcafés. Je kan ook een feestje vieren, een bespreking houden of een sportclinic beoefenen gevolgd door een drankje met een buffet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Interesse? Wij gaan graag met jou in gesprek: je kan ons bereiken via horeca@smashing.nl of 050 – 750 15 40.


Locaties voor tennistraining


Direct online reserveren

Het online reserveringssysteem, smashing.baanreserveren.nl, geeft je de mogelijkheid om direct een baan te reserveren als het jou uitkomt! Het is noodzakelijk om hiervoor eenmalig een account aan te maken, hierna kan tot 14 dagen van te voren een reservering maken en direct betalen per iDEAL.