Maak Kennis Met Tennis

Smashing biedt junioren de kans om kennis te maken met tennis via de cursus: Maak Kennis Met Tennis (MKMT)! Helemaal vrijblijvend, zonder lid te worden. Hieronder kun je zien of er een kennismakingscursus gaat starten bij jouw vereniging en je kunt je direct inschrijven.

Na de cursus beslis je of je de nieuwe clubkampioen wilt worden en training neemt. De rest van het seizoen bestaat uit 10 of meer trainingen, afhankelijk van de tennisvereniging. Je hoeft tijdens MKMT geen lid te zijn van de tennisvereniging. Als je daarna doorgaat, is het verplicht om lid te worden van de vereniging.


Corona maatregelen

N​a een uitgestelde seizoensstart zijn we erg blij dat de jeugdtrainingen inmiddels begonnen zijn! De tennistrainingen voor volwassenen starten in de week van 18 mei.

De exacte maatregelen voor de volwassenen zijn nog niet bekend. Klik hier voor onze corona maatregelen bij de jeugdtrainingen.


Aanmelden voor Maak Kennis met Tennis

Kies de vereniging waar jij graag MKMT wil volgen. Je krijgt direct alle informatie over MKMT bij deze vereniging te zien en kan daarna direct inschrijven.