Sportcafés

Dagelijks kan je terecht in onze gezellige sportcafés voor een drankje of wat lekkers. De sportcafés zijn gelegen op sportieve locaties: TV de MarschTennnis- en Squashclub Haren en Golferij Eelde.

Het is niet alleen mogelijk gezellig een drankje of hapje te nuttigen in onze sportcafés. Je kan ook een feestje vieren, een bespreking houden of een sportclinic beoefenen gevolgd door een drankje met een buffet. De mogelijkheden zijn eindeloos. Interesse? Wij gaan graag met jou in gesprek: je kan ons bereiken via horeca@smashing.nl of 050 – 750 15 40.Locaties

Golferij Eelde
Dé locatie voor een gezellige golfclinic, bedrijfsuitje of een vergadering. Op slechts 15 minuten rijden van Groningen beleef je de rust van de natuur op een prachtige locatie! Ons telefoonnummer is 050 – 309 61 29.

TSH-café
Bevindt zich op het park van de Tennis- en Squashclub Haren. Dagelijks een vers gemaakte taart en je kan altijd een heerlijke daghap bestellen. Gezellige verjaardagen, bedrijfsuitjes in combinatie met tennis of squash, alles is mogelijk! Ons telefoonnummer is 050 – 534 40 17.

Clubcafé
Bevindt zich op het park van TV de Marsch. In de winter is het Clubcafé elke zaterdag en zondag avond af te huren, eventueel in combinatie met onze 3 indoor tennisbanen. Ons telefoonnummer is 050 – 364 69 71.