Padel

Padel is dé nieuwe racketsport in Europa, de mix van tennis en squash zorgt voor een spectaculaire sport. Onze padel-trainers zijn erg enthousiast en leren je graag de ins en outs van deze sport!

Wil jij deze nieuwe racketsport gaan doen? Meld je nu aan voor de Start to Padel cursus bij  T.V. de Marsch in Paterswolde! De cursus bestaat uit 5 padeltrainingen voor maar €25,-. Om Start to Padel te volgen dien je lid te zijn van TV de Marsch. Ben of wordt jij lid? Dan kun jij je ook inschrijven voor deze cursus!


Wat is padel?

Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring.


Padeltraining

Onze padeltrainer Wytse de Jong is helemaal enthousiast van padel! “Padel is echt leuk voor iedereen! Het is makkelijk te leren, maar er is (letterlijk) geen plafond!”

Ben jij nu ook enthousiast? Meld je dan via het onderstaand formulier aan voor Start to Padel bij  T.V. de Marsch in Paterswolde!