Racketcentrum Heerenveen


 Klik hier voor de actuele coronamaatregelen


Racketcentrum Heerenveen is dé locatie in Heerenveen om te tennissen en te squashen. Je kan sporten zonder een verplicht lidmaatschap of abonnement. Huur een tennis- of squasbaan via smashing.baanreserveren.nl.

Racketcentrum Heerenveen beschikt over 4 tapijt tennisbanen, 2 squashbanen met beukenhoutenvloer en een vergaderruimte. In het café kan je genieten van een heerlijk drankje en hapje met uitzicht op de tennis- en squashbanen, de perfecte sportbeleving!

Ons adres is Heremaweg 20-A te Heerenveen.


Tennis

Je kan direct online een baan reserveren via ons reserveringssysteem. Het is verplicht eenmalig een account aanmaken om een baan te kunnen reserveren. Het is ook mogelijk om tijdens kantooruren een baan te reserveren via 050 – 750 15 40.

Vaker tennissen? Het is mogelijk om op een vast moment je tennisbaan te reserveren in Racketcentrum Heerenveen, hierdoor ben je altijd zeker dat je kan tennissen.


Squash

Je kan als abonnementhouder of los een squashbaan reserveren in Racketcentrum Heerenveen. Huur direct online een baan via smashing.baanreserveren.nl.


Wie zijn wij?

Tenslotte stellen wij ons graag nog even voor. Met ruim vijftien jaar ervaring zijn wij goed thuis in de tennis- en squashwereld. Toch kunnen we maar geen genoeg krijgen van deze prachtige sporten! Meer dan twintig gepassioneerde tennisleraren verzorgen dagelijks tennistrainingen bij verenigingen in de provincies Groningen, Drenthe en straks ook Friesland.

De vaste medewerkers Mattie, Astrid, Hiltsje, Mannes en Willem zijn werkzaam bij Racketcentrum Heerenveen.

Tarieven losse huur tennis

Een tennisbaan huren kost €24,- per uur.

Tarief squash

* Losse baanhuur per uur is €13,-.

Tarief squashabonnement

Onbeperkt squashen voor €16,50 per maand.

Racketcentrum Heerenveen Squashabonnement

*Onbeperkt squashen

*Betaling per automatische incasso: €16,50 per maand

De aanvraag wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen. Je ontvangt per e-mail de inloggegevens voor het online reserveringssysteem. De eerste maand zal het bedrag dubbel afgeschreven worden; voor de gespeelde maand en de komende maand. Hierna zal het bedrag maandelijks afgeschreven worden.


Gegevens abonnementhouder


Gegevens voor automatische incasso


Bij aanvraag van het squashabonnement is het noodzakelijk om akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden. Graag aanvinken als akkoord.