Voor scholen

Smashing heeft veel ervaring in het verzorgen van sportieve activiteiten voor scholen. Wij organiseren regelmatig tennis- en squashclinics, maar ook sportdagen voor honderden leerlingen. Dit doen wij veelal in samenwerking met sportcentrum Kardinge en bedrijven in de buurt.

De mogelijkheden bij een sportieve activiteit zijn eindeloos en wordt altijd afgestemd op de vraag. Geen vraag is te gek, bijna alles is mogelijk! Zo is mogelijk een volledig pakket samen te stellen met een masterclass, baan activiteiten en een heerlijk lunch of diner. Hierin werken wij ook samen met andere partijen om bijvoorbeeld een tennis- en schaatsclinic te combineren.


Scholentennis

 voortgezet onderwijs & MBO

Veel middelbare en MBO scholen geven sportoriëntatielessen aan bovenbouwleerlingen. Enthousiaste trainers van Smashing kunnen training geven aan groepen tot 30 leerlingen. Een combinatie met squash is ook mogelijk.


Scholentennis

 basisonderwijs

In overleg met tennisverenigingen organiseert Smashing in maart/april scholentennis. Zo maken kinderen op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport.

Voor basisscholen is scholentennis een leuk alternatief voor de gymles. Na de tennistraining kunnen de deelnemers zich inschrijven voor de jeugdcursus Maak Kennis Met Tennis. Tijdens deze cursus krijgen de kinderen voor een klein bedrag 4 proeftrainingen op de tennisvereniging.

Uit ervaring weten we dat scholentennis een mooie manier is om het jeugdbestand van je vereniging te vergroten. Ongeveer 10% van de deelnemers van het scholentennis wordt lid van de tennisvereniging.


Aanvragen sportieve activiteit