Informatie

Smashing heeft ervaring op alle gebieden van tennis. Niet alleen op sportief, maar ook op organisatorisch gebied. Wij zorgen voor trainers, baanruimte, tennisevenementen, clinics en verzorgt de tennistrainingen van veel tennisverenigingen in Noord-Nederland.

Of je nu tennistraining wilt volgen, start met tennis of een tennisbaan wilt huren om een balletje te slaan, bij Smashing zit je goed. Wij zijn ook betrokken bij Tennisteam het Noorden; verenigings-overstijgend trainen voor de talentvolle jeugd in Groningen, Friesland en de kop van Drenthe.Verenigingen & training

Smashing biedt bij verschillende verenigingen tennistraining aan. Het is verplicht lid te zijn van de vereniging voor het volgen van tennistrainingen. Lidmaatschap dien je bij de vereniging aan te vragen; als lid mag je op de tennisbanen spelen en meedoen aan activiteiten van de vereniging. De tennistraining loopt direct via Smashing en kan aangevraagd worden via mijn.smashing.nl.

Klik op de vereniging of locatie voor meer informatie.


Jeugdtennis

Smashing wil graag dat zo veel mogelijk kinderen ontdekken hoe leuk tennis is. Bij Tenniskids leren kinderen de tennissport stap voor stap kennen. Dit initiatief van de KNLTB helpt de ontwikkeling van tennissende kinderen. Niet alleen op tennisgebied, maar veel breder: vaardigheden als rennen, springen, balanceren, gooien en vangen zijn erg belangrijk. En wat dacht je van winnen, omgaan met verlies en doorzetten?

Klik hier voor meer informatie over Tenniskids.


Inschrijven voor training

Inschrijven voor tennistraining kan via het online platform mijn.smashing.nl. Het is verplicht eenmalig een account aan te maken om. Klik hier voor meer informatie over mijn.smashing.

De trainingen starten tweemaal per jaar. Het zomerseizoen begint in april en het winterseizoen in oktober. Voor de start van de trainingen kan je inschrijven via mijn.smashing.nl. Tussentijds instromen is mogelijk mits wij een passende groep kunnen vinden. Neem hiervoor contact met ons op via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.