Prestatief tennis

Smashing laat kinderen graag ervaren hoe leuk tennis is!  Daarnaast stimuleren we onze jonge talenten om het maximale uit zichzelf te halen. Om tennistalenten de beste kansen te bieden, bestaat Tennisteam het Noorden.

Tennisteam Het Noorden (TTHN) is de enige door de KNLTB gecertificeerde onderbouw tennisschool van Groningen, Friesland en de kop van Drenthe. Het is een unieke samenwerking tussen verschillende tennisscholen om het prestatief tennis in Noord-Nederland te verbeteren. TTHN biedt de talenten de mogelijkheid verenging-overstijgend te trainen onder begeleiding van toptrainers. De trainingen van TTHN zijn aanvullend. De talenten blijven dus lid bij hun eigen tennisvereniging.


Individuele aandacht

TTHN stippelt samen met de speler en ouder(s) de ideale tennisroute uit, afgestemd op zijn of haar tenniskwaliteiten. De persoonlijke ontwikkeling en prestatie verbetering van de speler staat centraal! Bovendien verdelen we de jonge tennissers op leeftijd en niveau, zodat iedereen optimaal op zijn of haar eigen niveau kan trainen.


Training in de buurt

TTHN traint op verschillende locatie in Noord-Nederland, dichtbij de tennisvereniging. Naarmate het niveau stijgt moet je voor trainingen naar een centrale locatie in het noorden toe. Hierdoor is het altijd mogelijk om de beste spelers met elkaar te laten trainen.


Meer informatie of trainen bij TTHN?

Woon je in de provincie Groningen of Drenthe? Denk je dat jouw kind of een leerling van je tennisvereniging mee kan trainen met TTHN? Neem dan vrijblijvend contact op met Edwin Buruma via edwinburuma@smashing.nl of 050 – 750 15 40.

Kijk op www.tthn.nl voor meer informatie of vraag meteen het informatie- en inschrijfpakket aan via info@tthn.nl.