LTV De Bontekoe

Indeling en trainingswekenschema


Clubinfo

Vanaf 1 oktober 2018 zullen wij de trainingen, de verhuur van de binnenbanen en de exploitatie van het café overnemen van Racket en Bewegingsschool Challenge.

Op het mooiste gravel tennispark van Leeuwarden biedt LTV De Bontekoe je de gelegenheid om te genieten van het tennissen. Met faciliteiten zoals een goed verlichte tennishal, fitnessruimte, sportmassagepraktijk, gezellig café en een bootcamp bieden we je dé mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen.

Naast plezierig tennissen organiseren we veel activiteiten. Iedere woensdag is er toss om met andere tennisliefhebbers kennis te maken. Kortom, voor jong en oud en voor ieder tennisniveau is hier op z’n plek.

Inschrijven voor de dames dubbelcompetitie 2018-2019.

Adresgegevens

Magere Weide 2
8915 AR Leeuwarden

Contact

058-213-6166
info@ltvdebontekoe.nl
Bezoek website
Word nu lid

Dames dubbelcompetitie 2018-2019

Wij organiseren bij LTV de Bontekoe elke winter de dames dubbelcompetitie. De wedstrijden duren 60 minuten en starten op donderdag 9:30 uur en donderdag 10:30 uur.

Inschrijven voor deze competitie kan via onderstaand formulier. De kosten voor de dames dubbelcompetitie bedragen €143,50 per persoon (bij een team van twee personen) of €95,70 per persoon (bij een team van drie personen). Na de start van de competitie ontvangt u een factuur per e-mail.


Persoonlijke gegevens

Voor deelname aan de dames dubbelcompetitie is het noodzakelijk om akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden. Graag aanvinken als akkoord.