Jaap Kruizenga

Trainer info

Mijn naam is Jaap Kruizenga 52 jaar en ik woon in Harkstede. Naast mijn gezin (bestaande uit 7 personen, 5 kinderen) is sport mijn passie. Ik heb jaren op hoog niveau getafeltennist en daarna ook mijn trainersdiploma’s gehaald. Ook veel tafeltennistraining gegeven en teams gecoacht. een aantal jaren heb ik als tafeltennisbondscoach bij de Nederlandse Bond  voor Aangepaste Sporten (NEBAS) gewerkt. Met als hoogtepunt met ons team de Para-Olympische Spelen in Altlanta in 1996. Hier heb ik het Olympische Spelen virus opgelopen.  Sindsdien bezoek ik iedere 4 jaar de Olympische Spelen en hoop dit jaar ook Tokyo Japan bij te wonen.

Na mijn studie HBO Recreatie en Toerisme met als specialisatie Sport heb ik, na wat andere werkzaamheden, 13 jaren als Manager Operations bij  FC Groningen gewerkt. Sinds 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer samen met mijn collega’s werkzaam in de beveiligingssector. Dit wil ik graag combineren met het geven van tennisles.

Sinds 2016 ben ik een fanatieke tennisser. Dit enthousiasme/deze passie wil ik graag bij anderen overbrengen. Zonder plezier is het moeilijk tennissen. Mijn tennislessen bestaan uit: plezier hebben, leren, groeien, inspannen en ontspannen. Het uitgangspunt van de les is de motivatie van de spelers(sters). Waarom tennis je? Wat wil je leren? Wat wil je bereiken? Vanuit deze motivatie gaan we samen aan de slag.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten op de baan.

Geeft training bij

Contact