Mathieu van Schaik

Trainer info

Mathieu zijn tenniscarrière is begonnen bij LTC Sla Raak in Winschoten op 8-jarige leeftijd. Hier heeft hij tot zijn 18e getennist, gecombineerd met basketbal bij de BV Millwings. Vanaf 26-jarige leeftijd heeft hij het tennis weer opgepakt. In 2006 heeft hij zijn Tennistrainer A-licentie behaald en is gaan werken bij Smashing. Tijdens zijn tennistrainer carrière heeft hij tennisles gegeven bij: TV Armor (Beerta), TC Nieuwe Pekela, VDW-OLS (Assen), STB (Stadskanaal) en TC TAK (Ter Apelkanaal).

De laatste jaren geeft Mathieu alleen nog les bij de Tennis en Squashclub Haren en werkt hij ook nog op kantoor voor Smashing. Zijn taken zijn verenigingscoördinator en het zorgen voor het beheer en de marketing van onze tennisaccommodaties de Tjardahal en Tennis Squash Centrum Kardinge.

‘Ik hoop en denk een energieke, vrolijke trainer te zijn voor zowel mijn jeugd als volwassenen. Vanuit een goede sfeer, maar ook met een wil om beter te worden in het tennispel op de baan staan vind ik met alle doelgroepen leuk. Kortom een allround trainer die van het spelletje houdt.’

Geeft training bij