Tennistraining

Smashing geeft training bij verschillende verenigingen. De trainingen starten tweemaal per jaar. Het zomerseizoen begint in april en het winterseizoen in oktober. Tussentijds instromen is mogelijk mits wij een passende groep kunnen vinden. Neem hiervoor contact met ons op via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.


Inschrijven voor tennistraining

Inschrijven voor tennistraining kan via het online platform mijn.smashing.nl. In het online portal staan alle verenigingen, de trainingsopties en de kosten. Voor het inschrijven van de trainingen is het verplicht een account aan te maken. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Mocht je vragen hebben over het inschrijven neem dan contact met ons op via info@smashing.nl of 050 – 750 15 40.


Tennisverenigingen

Om training te volgen bij een vereniging is het verplicht lid te zijn van de vereniging. De contributie van de vereniging en de kosten voor de trainingen staan los van elkaar. Op elke verenigingspagina vind je de benodigde informatie over de vereniging en de trainingen. Klik op de vereniging voor meer informatie.


Trainingsreglement

Wij gaan er vanuit dat je met veel plezier trainingen volgt bij Smashing. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor je geen training meer kan volgen, of heb ben je benieuwd hoe wij met bepaalde situaties omgaan. In het trainingsreglement kan je alles terugvinden.

Bij het inschrijven voor Smashing trainingen ga je akkoord met deze voorwaarden.

Klik hier voor het trainingsreglement Smashing