Zomersportweek

Smashing organiseert al jaren de Zomersportweek. Tijdens de schoolvakanties bezorgen wij basisschoolkinderen vier fantastische dagen vol sport! Het programma is elke dag van 9:00 uur tot 17:00 uur, inclusief uitgebreide lunch.

De Zomersportweek is voor alle kinderen van de basisschool, 4 tot en met 12 jaar oud. Er worden kleine groepjes gemaakt op leeftijd, tennisniveau en vriendjes/vriendinnetjes. Elk groepje krijgt een vaste begeleider die er elke dag bij is!

In de ochtend wordt er getraind met het door de KNLTB ontwikkelde tenniskids-programma: dankzij de speciale tennisballen, rackets en banen leert zelfs de jongste jeugd razendsnel tennissen! In de middag zijn er verschillende sporten en spelletjes. Deze doen ze met hun vaste begeleider en soms gecombineerd met de andere groepjes.Elke dag tennis

Tennisspecifieke trainingen staan dagelijks op het programma. We oefenen allerlei spelsituaties, zoals baseline-tennis, oplopen en netspel, service, return en spelen tegen een netspeler. Maar vrees niet, ons programma is ook voor beginnende tennissers! Alle oefeningen sluiten aan bij Tenniskids zoals de KNLTB het voorschrijft.

De tennistrainingen worden altijd in de ochtend gegeven zodat iedereen nog scherp is! Tijdens de trainingen wordt er niet alleen met racket getraind maar ook zonder racket. Deze oefeningen zijn gericht op een volledige motorische ontwikkeling van de kinderen, denk hierbij aan hand-oog coördinatie, voetenwerk en meer.

Elke dag nieuwe oefeningen en voor iedereen een nieuwe uitdaging!


Sport spel en plezier

Echt te veel om op te noemen en ont-zet-tend leuk! Wat te denken van Amerikaans liften, racket estafette, moerasje of het grote wc-papierspel. Of wat dacht je van waterslagbal, verspringen, een onvervalste stormbaan of een skippybalrace? Ook andere sporten als squash en voetbal passeren zeker de revue. Genoeg te doen, je kind verveelt zich geen moment!